- AK Parti Midyat Belediye Başkan Adayı Veysi Şahin, Midyat esnafı ziyaret etti.

Şahin "Midyat 31 Marttan sonra gerçek anlamda marka şehir olarak anılacak" dedi.

 “Belediye işi Gönül işi” diyerek Midyat’ta deyişimin ve kaderinin belli olacağı 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Midyat Belediye Başkan Adayı olarak vatandaşa bir umut olan 21. Dönem Mardin Milletvekili ve İş adamı Veysi Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Midyat esnafını ziyaret ederek çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Annesi Peyruze Şahin, taziyesini henüz bitirmişken hizmet aşkıyla “Belediye işi Gönül işi” diyerek adım adım sokak sokak ilçeyi dolaşmaya başladı

"Sevdamız Midyat" diyerek adım adım sokak sokak ilçeyi dolaşan, seçmenleri ziyaret eden Veysi Şahin, Midyat’ta değişimin şart olduğunu söyledi.

Seçim gününe kadar durmadan yorulmadan her vatandaşa ulaşmaya, her Midyatlının derdini dinlemek için var gücüyle çalışıyor. Şahin, ilçedeki kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarıyla esnafı ziyaret etti. Bu kapsamda Şahin, Midyat’ta Kocamanoğlu Caddesi, Midyat Batman yolu, Midyat- Cizre yolu ve Kuyumcular çarşısı, esnafını ziyaret ederek projelerini anlattı.

Daha sonra kafelere giden Şahin, burada kafe esnaf ve çalışanları ziyaret etti. Midyat’ın artık değişime ihtiyacı olduğunu hatta bunun şart olduğunu ifade eden Şahin, şunları söyledi “Güneydoğunun ve doğunun incisi, Turizmin en gözde merkezi olan Midyat’ı artık çamurdan, çukurdan, çöpten kurtaracağız. Midyat hak ettiği hizmeti alacak. Ben ve arkadaşlarım Midyat’tı hak ettiği değeri kazandırmak için var gücümüzle gece gündüz çalışacağız. Midyat 31 Marttan sonra, turizm sezonunda yaşanabilir, gerçek anlamda marka şehir olarak anılacak.”

Şahin’e AK Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

Selahattin Erol / Midyat Gündem