Tenis sporunun yaygınlaştırılması amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın himayelerinde, Türkiye Tenis Federasyonu’nun koordinasyonunda 23-26 Eylül tarihleri arasında Ağrı Dağı Tenis Turnuvası gerçekleştirildi.

23 ilden çok sayıda kulüp sporcularının ter döktüğü müsabakalarda Midyat Belediyesi Spor Kulübü̈ turnuvadan şampiyonlukla döndü̈.

Büyükler hafta sonu tenis turnuvasında Midyat Belediyesi Spor Kulübü̈ oyuncularından Muhammed Eren Atalay kendi kategorilerinde şampiyon olarak kulübü̈ adına büyük bir başarıya imza attı.

Takım sorumlusu Eser Mete turnuvada elde edilen başarının, Midyat adına büyük bir gurur olduğunu ifade etti.

Mete, “son zamanlarda Belediye Başkanımız Sayın Veysi Sahin’in ilçeye spor anlamında büyük yatırımlar yapmış̧, sporu ve sporcuyu her koşulda desteklemiş̧ ve bu başarıların ilçemize gelmesinde büyük rol oynamıştır. Başta Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Öte yandan kulüp olarak bundan sonraki hedeflerimiz sporu tabana yayarak ilçemizde başarılı sporcular yetiştirmek ve turnuvalarda şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek.” Diye konuştu.