Başkan Şahin, “Ülkemizin ve Milletimizin yaralarını hep birlikte saracağız”

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki yıkıcı depremin ardından Türkiye yaralarını sarmaya çalışırken, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, deprem bölgesinde ziyarette bulundu.

Mardin’in Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Deprem bölgesinde deprem afetinden etkilenen vatandaşlarımızı ziyaret ederek, “Ülkemizin ve Milletimizin yaralarını hep birlikte saracağız” dedi.

Belediye Başkanı Veysi Şahin, “Midyat Belediyesi olarak, yaşadığımız büyük afetin ilk anlarından itibaren bölgeye yardım TIR’ları gönderdik. İş makinaları ile arama kurtarma personeli gönderdik. Ardından, sahada olan kıymetli çalışma arkadaşlarımızla Adıyaman, Hatay-İskenderun, Gaziantep- Nurdağı'nda bir araya geldik. Deprem bölgesinde afetten etkilenen vatandaşlarımızı ziyaret ederek acılarına ortak olduk. Vatandaşlarımızın eksikliklerinin giderilmesi adına erzak yardımında bulunduk.” Dedi.

Büyük bir fedakârlık göstererek çalışan Personellerimiz ile enkaz alanlarında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldıklarını ifade eden Başkan Şahin, “İnşallah Ülkemizin ve Milletimizin yaralarını hep birlikte saracağız. Yaşanan felaketin ilk gününden itibaren gece gündüz demeden sahada bir can daha kurtarmak için mücadele eden cefakâr çalışma arkadaşlarımıza ve tüm ekiplere sonsuz teşekkür ederim.”