Sanayi sitesinin yolları asfaltlandı

Mardin Büyükşehir Belediyesi, yol asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Mardin Büyükşehir Belediyesi ekiplerince, ilçe ve merkezdeki Küçük Sanayi Sitesi’nde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, bitümlü sıcak karışımı (BSK) asfalt ile yolları yenileyerek, gerekli standartlara kavuşturulması için çalışmaları yoğunlaştırdı.

Mardin Valisi Ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “Şehrin lokomotifi durumunda olan sanayilerimizin ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Yaman, 2017 yılında belediye ve karayolları ile birlikte kırsal, ilçe ve şehir merkezi olmak üzere 2 bin 500 kilometre sıcak asfalt ve yol çalışması yaptıklarını ifade etti.

Asfaltlama çalışmalarının devam ettiğine işaret eden Yaman, “2018 yılı için ihale ettiğimiz bin kilometre asfaltlama çalışmalarını sürdürüyoruz.” diye belirtti.

Şehrin ticaret merkezlerinden biri olan sanayi merkezlerinin ihtiyaçlarını gidermek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerine dikkat çeken Yaman, şöyle devam etti:  “Sanayi merkezlerine sürekli yüksek tonajlı araçlar geldiği için yollarda yıpranma meydana geliyor. Daha önce uzun yıllar yapılmayan ve yıpranan yolları asfaltlamıştık. Esnafımızdan gelen istekler doğrultusunda yıpranan yollar onardık. Caddeleri tekrardan asfaltladık. Bizim için esnaf çok önemli ve bu istekleri önemliydi. Her zaman için esnafımızın yanındayız. Yapılan çalışma esnafımıza hayırlı olsun.”