AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, derneğin yapmış olduğu çalışmaları beğeni ile takip ettiklerini dile getirdi.

Başkan Yarış, “sivil toplum kuruluşlarımız kentimizin en önemli zenginlikleridir. Derneklerimizin fikirlerini önemsiyor ve mutlaka değerlendiriyoruz. Hep birlikte Midyat’ımız için çalışmaya devam edeceğiz. Daha temiz bir geleceğe adım atılması adına desteğimizi ve çabamızı hep birlikte sürdüreceğiz.” dedi.

UMDER Başkanı Mehmet Emin Akan ise dernek çalışmaları hakkında AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış’a bilgi aktardı.

Akan, sigarayı bırakmak isteyenler için 9 Şubat'ın fırsat olduğunu belirterek, “ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sigara konusundaki hassasiyetini bilinen bir gerçek. Dumansız bir hayat hem bedene hem de ruha faydalıdır. Böyle bir günde genç başkana hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak, hem de kötü alışkanlıklar konusunda farkındalık oluşturmak istedik." dedi.

Ziyarete AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elif Urazin, UMDER Başkan yardımcısı Sait Çelik yönetim kurulu üyeleri Adnan Matur, Ziver Büdün, Mehmet Ata Urazin ve Aladdin Akan hazır bulundu.

Midyat Gündem