Başkan Demir, ”Yeşilli halkının hizmetindeyiz”

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Yeşilli belediye başkanı Hayrettin Demir’i ziyaret ederek ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

İlçe belediye başkanı Hayrettin Demir ve Kaymakam Emre Öztürk tarafından karşılanan Vali Demirtaş, Belediye Başkanı Hayrettin Demir’den ilçede yapılan çalışmalar, ilçenin genel durumu ve planlanan projeler hakkında bilgi aldı.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, ilçe ziyaretleri kapsamında bugün Yeşilli ilçemizi ziyaret ederek yapımı devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında Kaymakamımız Emre Öztürk ve Belediye Başkanımız Hayrettin Demir'den bilgiler aldık. “dedi

Demir” Yeşilli ilçesi Yaşam ve Ticaret Merkezi olacak”

Yeşilli Belediye başkanı Hayrettin Demir ise,  Sayın valimiz Mahmut Demirtaş ve ile birlikte ilçemizde yapılan hizmetleri yerinde incelediklerini söyledi.

Yeşilli ilçesinde son yıllarda bir çok hizmete imza attıklarını belirten Başkan Demir,” Yeşilli ilçesinin çehresini değiştirecek Kentsel Dönüşüm Projesini başlattık. Proje bittiği zaman burada bir çok gencimize iş imkanı doğacaktır. Ayrıca 5 mahallemize doğal gaz hattı çektik. Vatandaşlarımız artık doğal gaz kullanıyor. Projeler kapsamında ilçemize devlet hastanesi olmak üzere TOKİ iş birliği ile 300 konut yaptırmayı hedefliyoruz. Bu konuda sayın valimizin ilçemize yaptığı katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Yeşilli halkına hizmet yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. “şeklinde konuştu.