İlçelerin sorun ve taleplerini ilk ağızlardan dinlemek, kamu yatırımlarını ve ihtiyaçları yerinde tespit etmek amacıyla ilçe ziyaretlerini sürdüren Vali Demirtaş, ilk olarak Yeşilli ilçesini ziyaret etti. 

İlçe ziyareti kapsamında Yeşilli Belediyesine geçerek Kaymakam Emre Öztürk ve Belediye Başkanı Hayrettin Demir tarafından karşılanan Vali Demirtaş, bir süre Belediye Başkanı Hayrettin Demir’den ilçede yapılan çalışmalar, ilçenin genel durumu ve planlanan projeler hakkında bilgi aldı.

Daha sonra programı kapsamında Dargeçit İlçesini ziyaret eden Vali Demirtaş, ilçe ziyaretinde Kaymakam Doğan Kemelek, Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Aktaş, İlçe Emniyet Amiri Yücel Ökmen tarafından karşılandı. 

Vali Demirtaş, ilk olarak Dargeçit Belediyesi Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy’dan bilgi alarak yerinde incelemelerde bulundu.

Dargeçit Belediyesini de ziyaret eden Vali Demirtaş, Belediye önünde Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy ve personeller tarafından karşılanarak bir süre sohbet etti. Belediye Başkanı Aksoy’dan belediyenin yaptığı hizmetler, çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alan Vali Demirtaş,ardından yapımları devam eden Kalekollarda inceleme yaptı.

Yapılması planlanan kapalı Pazar Yeri ve Sanayi Sitesi için öngörülen alanları yerinde inceleyen Vali Demirtaş, çarşı esnafını ziyaret ederek, hayırlı kazançlar diledi.

Çarşı esnafı ve vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Demirtaş, ardından ilçeden ayrıldı.

Vali Demirtaş’a ilçe ziyaretlerinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen ve İl Emniyet Müdür Vekili Muhittin İlker Emir eşlik etti.