Yeşilli İlçesinde hizmet atağı devam ediyor

Yeşilli ilçesinde hizmet atağı başlatan Yeşilli İlçe Belediye Başkanı Hayrettin Demir, son 2 yılda ilçeye çok sayıda yatırım kazandırdı. Yeşilli ilçesinin çehresini değiştirecek Kentsel Dönüşüm Projesini başlatan Başkan Demir, ilçeye ayrıca Olimpik Yüzme havuzu, halı saha 1 Futbol sahası,  Mardin’in en büyük 5 yıldızlı Gençlik Merkezini kazandırdı. Projeler kapsamında ilçeye devlet hastanesi olmak üzere TOKİ iş birliği ile 300 konut yaptırmayı hedefliyor. Ayrıca İlçenin elektrik hatlarını değiştirmek çalışmalar başlattı.
Yeşilli ilçesine yapılan yatırımları değerlendiren Ak Parti Yeşilli İlçe Belediye Başkanı Hayrettin Demir, Yeşilli halkına hizmet yapmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. 
 Göreve geldiği günden beri Yeşilli ilçesinde Ak Partinin desteği ile hizmet atağı başlattıklarını belirten Başkan Demir, “ Projelerimizi hızlı şekilde tamamlamak için çalışıyoruz. Özellikle gençlerimize büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda Gençlerin futbol oynayacakları 4 halı saha ve bir futbol sahasını Gençlik ve spor Bakanımızın destekleri ile kısa sürede tamamlayarak gençlerin hizmetine sunduk. Ayrıca Gençlerimizin sosyal aktivitelerine hizmet edecek Mardin’in en büyük 5 yıldızlı Gençlik merkezini açtık. Gençler burada LGS’ye ve Üniversite sınavlarına hazırlanıyor. Ayrıca içinde çeşitli müzik kursları olmak üzere gençlerimiz çeşitli etkinliklere katılıyor. “dedi


Kentsel Dönüşüm Projesi Yeşilli İlçesini Cazibe Merkezi Yapacak


Yeşilli İlçesinde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi değerlendiren Başkan Demir,”  Yeşilli Kentsel Dönüşüm Projemiz Mardin’in ve bölgenin ilk Cazibe, yaşam ve Ticaret Merkezi olacağını söyledi.
Başkan Demir,” Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü ile Yeşilli Belediyesi’nce ortaklaşa gerçekleştirilen “Yerinde dönüşüm projesi” kapsamına daha önce tespit edilen, evlerin bir kısmı yıkıldı. Vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz. Haklarını vereceğiz. Bu 2 mahallemizi Mardin’in en güzel ilçesinde, bu ilçenin de tam kalbinde güzel bir dönüşüm projesiyle, yerel mimarisiyle, güzel ulaşım yollarıyla yeni ticaret ve konut alanları inşa edeceğiz. Yatay, bölge mimarisine uygun bir yapılaşma ile ilçemizi güzelleştireceğiz. Yollarımız, caddelerimiz, sokaklarımız daha geniş ve daha yeşil bir Yeşilli ortaya çıkacak. Bize bu imkanı sağlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve bakanlık müsteşarı ve çalışanlarına Yeşilli halkı adına teşekkür ediyorum.” 

Yeşilli İlçesine Devlet Hastanesi ve TOKİ işbirliği ile 300 konut yaptıracağız


Yeşilli halkına yeni müjdeler veren Başkan Demir, İlçeye yeni yarımlar yapmak için çalışmaları hızlandırıyoruz.  İlçemize devlet hastanesi kurmak için çalışmalar başladı. Ayrıca TOKİ işbirliği ile 300 konut yapacağız.  Şu anda Yeşilli’nin elektrik hatlarının değişimi için de çalışmaları başlattık.  Bütün gayemiz Yeşilli halkına en güzel hizmetleri yapmaktır. Gece gündüz halkımızın hizmetindeyiz.”diye konuştu