Midyat Mayıs Ayında doğalgaza kavuşuyor

 Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Dğalgaz için ilk kazma 10 Mayıs’ta vurulacağını kaydetti. 

31 Mart mahalli idareler seçiminde AK Parti'den belediye başkanı seçilen Veysi Şahin, doğalgaza kavuşacak, ilk kazama 10 Mayıs'ta vurıulacak. 

Güzel bir ilçe oluşturmak için kolları ekibiyle sıvadıklarını kaydeden Şahin, şöyle konuştu: "Projelerimiz yerine getirmek için çalışma arkadaşlarımla yoğun bir tempoda çalışmaya başladık. Devraldığımız çok ciddi borç yüküne rağmen moralimiz bozmadan hizmet ederek, projelerimizi bir bir yerine getirme sözümüzü gerçekleştireceğiz." dedi.

Makam aracını yeni evlenecek çiftlere gelin arabası olarak tahsis edeceklerini kaydeden Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Daha öncleri açıklamdığı mgibi Maaşımı engelli kız çocuklarımıza aktarılmasını sağladık. Belediyemizin destek hizmetleri için hizmet kampüsü inşaatına başlandık. Eğitim komisyonu oluşturduk. TOKİ Pazar yeri kuruldu. Tarihi Dönüşüm projesi için çalışmalar hızlandırılmış olup Kültür Bakanlığından gerekli ödeneğin çıkartılması için yoğun çaba sarf edilecektir. 2 yüzme havuzu, tenis Kortu, 10 semt sahası, Çok Amaçlı Spor Salonu, 2 Gençlik Merkezi'nin yapılması için gerekli girişimler başlatılmıştır. Doğalgaz için ilk kazma 10 Mayıs’ta vurulacak. Ramazan Ayında iftar çadırı kurulacak. Ağustos ayında uluslararası büyük bir etkinlik ile ilçemiz tanıtılacak. Eksik kalan kaldırımlar üç ay içerisinde tamamlanacak.

Selahattin Erol