Seyitoğlu Turizm, yeni hatlarıyla farklı nokta sayısını yükseltti

Seyitoğlu Turizm yönetim kurulu başkanı Muhammed Akkurt, Bursa ve Malatya seferleriyle farklı noktalara seferlerine başladıklarını söyledi.  

Midyat Seyitoğlu Turizm, ulaşım ağına Bursa ve Kayseri'ye iki yeni hat ekleyerek 14 Haziran tarihinde Diyarbakır, Elazığ, Malatya ve Kayseri, 26 Haziran’da ‘da Eskişehir, Bozüyük, İnegöl Bursa seferlerini gerçekleştirdi. Böylelikle Seyitoğlu Turizm, bu yeni hatlarıyla 32 farklı nokta ulaşarak varış sayısını yükseltmiş oldu.

Yurtdışı içinde yolcu taşımacılığında ulaşım ağını hızla genişletmeye devam eden Seyitoğlu Turizm, her gün Midyat Merkez Otogarından olmak üzere, Adana, Afyon, Alanya, Ankara, Antalya, Bursa, Gaziantep, Hatay, İskenderun, İstanbul, İzmir, İzmit, Konya, Malatya, Mersin ve Uşak seferlerini gerçekleştiriyor.

Midyat Seyitoğlu Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Akkurt, Midyat Seyitoğlu Turizm olarak, yolcu taşımacılığında, Türkiye’nin her tarafına araç hizmetleri, tur programları, öğrenci ve personel taşımacılığı hizmetleri verdiklerini söyledi.

Akkurt, 20 yıllık hizmet geçmişiyle İnsana; güvenli, kaliteli, konforlu hizmet vermeyi prensip edindiklerini belirterek, eski seferlerine yeni seferler eklediklerini ve ulaşım ağını her geçen gün farklı noktalara taşıdıklarını belirterek şöyle konuştu: “lüks araçlarımızla Eskişehir, Bozüyük, İnegöl Bursa seferlerine başladık. Bunula yetinmeyip yeni bir hat daha ilave ettik ve Doğu ve İç Anadolu seferlerine başladık. Böylelikle Malatya, Kayseri seferlerini açtık. İki artı bir otobüslerimizle, Diyarbakır, Elazığ, Malatya ve Kayseri seferlerimiz başladık. Şunu özellikle belirtmek isterim ki Midyat ta gelen yerli ve yabancılar ulaşım noktasında sıkıntı yaşamadan günü birlik seferlerimizle farklı noktalara ulaşımı sağlıyoruz. Farklı noktalara ulaşarak uzakları yakın ediyoruz. Bizim için 2017 yılı bir atılım oldu.” Dedi.

Çağın gerekliliğine ayak uydurduklarını belirten Akkurt, yolcu taşımacılığında online bilet satışına başladıklarını da aktardı.

Akkurt, “ulaşım hizmetlerindeki yolcu ve yolcu yakınlarının memnuniyetini önemsiyoruz. Üstün nitelikli ekibimizle, çağdaş altyapımızla, öncü uygulamalarımızla online bilet dönemini başlattık. Türkiye'ye referans gösterilen ulaşım hizmeti veren kurumlardan biri olmayı hedefliyoruz. Ulaşım hizmetini, teknolojinin ve yaşam kalitesinin ulaştığı en üst seviyede yaygın ve bütünleşik yapı içerisinde toplumun hizmetine sunmak amacındayız. Yolcularını özel ikramlar eşliğinde ağırlıyor. Konukları ile birebir ilgilenerek seyahatlerini daha keyifli kılmak için çalışıyoruz.”

Selahattin Erol / Midyat Gündem