MARDİN - Midyat Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ve 25 takımın katıldığı kurumlar arası halı saha futbol turnuvasının şampiyonu Midyat Belediyesi Gençlik Spor takımı şampiyon olurken, Halk Eğitim Merkezi İkinci ve Midyat Emniyet Gücü üçüncülü oldu.

Final maçını ve kupa törenine, Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Ali İhsan Tabak,  Cumhuriyet Savcısı Gürol Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Mevlut Tüylü, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kalender Savaş Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Şaşmaz, Belediye Başkan yardımcıları Cazım Aslan, Abdurrahim Çelik, Masum Cengiz ve çok sayıda kişi katıldı.

Matiat da halı saha tesislerinde yapılan final maçı büyük ilgi gördü. Çekişmeli ve centilmenlik havasında geçen müsabakada sevinen taraf, final maçında rakibi Halk Eğitim Merkezi’ni mağlup eden Midyat Belediye Gençlik Spor takımı oldu.

Kupa töreninin ardından konuşan Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Midyat kabuğunu kırarak sosyal ve kültürel etkinliklerde dikkat çekmeye devam ettiğini söyledi.

Başkan Şahin, “Spor dayanışmadır, kaynaşmadır, barıştır. Midyat Belediyesi olarak kurumlar arası futbol müsabakasına ev sahipliği yapmanın sevicini yaşadık. Bu tür projelerimiz devam edecektir. Şampiyon olan Midyat Belediyesi Gençlik takımını, katılan tüm kurumlarımızı, futbolcularımızı tebrik eder ve sona eren turnuvamıza emeği geçen belediye personelimize kutluyorum." dedi.

Müsabakadan sonra takımlara ve dereceye giren futbolculara protokol tarafından kupa ve katılım belgeleri verildi.

Ayrıca, Halk Eğitim Merkezi tarafından, Okçuluk Gösterileri yoğun ilgi gördü.

YouTube Kanalımıza Abone Olun

Google News Kanalımıza Abone Olun

Foto Galeri

Video Galeri