• Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen üniversitelerarası Ünilig 2. lig kadın salon futbol turnuvasında, Mardin Artuklu Üniversitesi kadın salon futbol takımı şampiyon oldu.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Aralık ayında düzenlenen üniversitelerarası 2. lig basketbol turnuvasında şampiyon olan Mardin Artuklu Üniversitesi erkek takımının ardından, Ünilig salon futbolu müsabakalarında mücadele eden kadın salon futbol takımı da şampiyon oldu. Aynı turnuvada erkek salon futbol takımı ise ikinci oldu.

Şampiyon olan kadın salon futbol takımını tebrik eden Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, “Geçtiğimiz aylarda erkek basketbol takımımız şampiyon olup bizleri sevindirmişti. Bugün de kadın salon futbol takımımız şampiyon oldu. Şampiyon takımlarımızı bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Spora ve sporculara önem veren bir üniversite olduğumuzu elde ettiğimiz bu anlamlı şampiyonluklarla göstermiş olduk. Tüm branşlarda müsabakalara katılıp benzer başarılar elde edeceğimize olan inancım da tamdır. Bu başarılarda emeği geçen akademisyenlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Midyat Gündem