“Sağlıklı Bir Nesil İyi Bir Alt Yapı” sloganıyla Midyat’ta futbolcu yetiştirmek için kurulan Midyat Altay Spor Okulları çalışmlarına başladı.

Midyat Altay Spor Okullarına 5-15 yaş arası 60’i aşkın futbolcu topbaşı yaptı.

Midyat Altay Spor Okulları işletmecisi ve Antrenör Velit Turgay, Okulla ilgili bilgi vererek, “Öncelikli olarak çocukları spora teşvik etmek için futbol okulumuzu açtık. Amacımız çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve en önemlisi ise yetenekli sporcular yetiştirerek İzmir’in en büyük takımlarından Altay Spor başta olmak üzere, ülkemizin takımlarına yapılacak olan seçmelere göndermektir. Çocuklarımızın geleceğini daha güzel yarınlara kavuşturmak olacaktır. Kayıtların halen devam ediyor ve 5-15 yaş arası, geleceğin yıldızlarını Antrenör Ferhat Toprak ile birlikte yetiştiriyoruz. Sloganımız, “Sağlıklı Bir Nesil İyi Bir Altyapı haydi çocuklar Midyat Altay Spor Okulları’na” Çocuklarımızın güzel bir geleceği için sizleri bekliyoruz. Temel ilkelerimiz, sağlıklı, ahlaklı ve dürüst sporcular yetiştirmek.” Dedi.

İrtibat için Velit Turğay 0 543 590 77 80

Antrenör Ferhat Toprak 0 505 085 45 46

Altay Spor Kulübü Midyat Futbol Okulları, Ulucami Mahallesinde bulunan Esentepe Gündüzler Halı Saha' da, hizmet veriyor.