Türkiye Voleybol Erkekler 2. Lig 5. Gurupta mücadele eden Midyat Belediyespor, 12, 13, 14 Mart tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek olan 1.lig Play-offa katılmaya hak kazandı.

Midyat Belediyespor Kulüp Başkanı Atilla Baysal, yaptığı açıklamada; Midyat Belediyespor voleybol takımımız ligin son maçında Demirkaya Sigortayı 3-0 mağlup ederek 12, 13, 14 Mart'ta Ankara’da düzenlenecek olan 1.Lig Play-off katılmaya hak kazandığını söyledi.

Baysal, Midyat’ta tüm spor branşlar tarihinde bir ilk yaşandığının altını çizerek, şöyle konuştu. “Kulüp Başkan yardımcılarımız Fahrettin Şahin, Niyazi Akgül, Kulüp yöneticisi Alaaddin Atasal ile Kulüp Voleybol Şube Sorumlusu Davut Alın ile birlikte Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’i makamında ziyaret ettik. Belediye Başkanımızı 12, 13, 14 Mart tarihlerinde Ankara’da oynanacak 1.lige Yükselme finallerini için davet ettik. Tabii bu konuda bizim yükümüz de çok ağır. Biz bu yükümüzün ağırlığının bilinci içerisinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Midyat Belediyespor’u, Ankara’da Kulüp yönetici, oyuncularımızla en güzel şekilde temsil etmek için çalışacağız. Bu anlamda bizlere desteğini veren Başta Belediye Başkanımız Veysi Şahin, olmak üzere taraftarlarımıza teşekkür ederim.” Dedi.

Belediyespor voleybol takımı, Türkiye Voleybol Erkekler 2. Lig 5. Gurupta 16 maçta elde ettiği 13 galibiyet, 3 mağlubiyet 39 puanla ligin en üst sırasında yer alıyor.