İSTANBUL (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile Altınyıldız Classics arasındaki sponsorluk anlaşması yenilendi.

TBF'den yapılan açıklamaya göre, imzalanan anlaşmayla, erkek giyim sektörünün öncü markalarından Altınyıldız Classics, dördüncü yılında Türk basketboluna desteğini sürdürecek. Altınyıldız Classics, sponsorluk kapsamında milli takımlara takım elbise ve özel koleksiyonlar hazırlayacak.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, sponsorluk anlaşmasıyla ilgili "Türk basketbolunu ve milli takımlarımızı son dört yıldır destekleyen Altınyıldız Classics ile iş birliğimizi devam ettireceğimiz için sevinçliyiz. Türk basketbolunun günden güne artan değerinin ve farkındalığının, yeni sponsorlarımız için bir cazibe kaynağı olmasının yanında mevcut iş ortaklarımız için de uzun soluklu anlaşmalara dönüşmesi bizleri mutlu ediyor. Altınyıldız Classics'in, basketbolumuza değer katmak için çıktığımız bu yolda bizimle birlikte olmasını çok önemsiyor ve yeni dönem için büyük heyecan duyuyoruz. Sponsorluk anlaşmamızın Türk basketboluna ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Altınyıldız Classics Üst Yöneticisi (CEO) Enis Habif de anlaşma hakkında, "Altınyıldız Classics olarak Avrupa'da ve dünyada pek çok başarıya imza atan Türk basketbolunu dört yıldır destekliyor olmanın gururunu yaşıyoruz. İlk günkü heyecanımızla devam ettirdiğimiz sponsorluğumuzla takımlarımızın uluslararası arenadaki mücadelelerinde yanlarında olmaktan ve onları desteklemekten ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Biz her zaman gençlerin spora katılımının teşvik edilmesini, sporun ve sporcunun desteklenmesini çok önemsiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.